Bouwen

De werkzaamheden die ROMA Bouw en Wonen op het gebied van Bouw uitvoert zijn particuliere woningen, van eenvoudig tot zeer exclusief, projectmatige woningen, appartementen, utiliteitswerken, loodsen en verbouwingen. Het project wordt geheel afgewerkt of indien gewenst in ruwbouwstaat opgeleverd.

Bouwtekeningen

Bent u van plan om uw woning te (ver)bouwen of uit te breiden en heeft u een bouwtekening nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. ROMA Bouw en Wonen levert alle tekeningen, adviezen en vergunningen die u nodig hebt om uw wensen te realiseren. We doen dat vakkundig, snel en tegen een scherpe, vooraf afgesproken prijs.

Nieuwbouw

Alvorens de eerste steen gelegd wordt informeren wij u, als klant, uitgebreid over de verschillende mogelijkheden van nieuwbouw. Bij het bouwen van een nieuwe woning is een uitgebreide begeleiding essentieel. Voor het bouwen van een moderne of traditionele woning, vrijstaand of twee-onder-één-kap, met of zonder garage, bent u bij ons op het goede adres. Dit alles natuurlijk naar uw wensen, eisen en bovenal budget.

Renovatie

Voldoet de bouwkundige inrichting van uw woning niet meer aan de hedendaagse eise, is deze aan vervanging toe of wilt u gewoon eens iets anders? ROMA Bouw en Wonen helpt u graag! Voor interne renovaties zoals badkamer-, keuken- of toiletrenovatie als externe renovaties als buitengevels, daken en schoorstenen kunt u bij ons altijd terecht.

Verbouwing

Door een wijziging in uw gezinssituatie of uw persoonlijke situatie kan uw woning zijn ideaal verliezen. Verbouw of een woninguitbreiding is dan een ideale oplossing. Komt dit probleem uw bekend voor dan denkt ROMA Bouw en Wonen graag met u mee.

Onderhoud

Onderhoud aan uw woning wordt vaak ondergewaardeerd, waarmee u vaak door een kleine investering veel geld kunt besparen. Veel klein onderhoud kunt u uiteraard zelf uitvoeren en bij de overige werkzaamheden assisteren wij u graag.

Woningaanpassingen

Indien uw persoonlijke beperking problemen oplevert bij het dagelijks gebruik van uw woning, helpen wij u graag. Vaak is het mogelijk om door een kleine bouwkundige aanpassing of ingreep uw huidige woning of appartement weer prettig woonbaar te maken. Maar ook grotere WMO-aanpassingen zoals het aanbouwen van een slaapkamer of badkamer op de begane grond verzorgen wij natuurlijk graag voor u.